Selecteer een pagina

Projecten

Ik werk aan verschillende complete projecten. Van de restauratie van een restaurant tot diverse kunstwerken voor een hotel.

Kabouter Daan

Kabouter Daan

Voor het Nunspeets Kabouterbos maakte ik kabouter Daan. Een beeld van 3 meter hoog, die ik maakte van een honderd jaar oude Esdoorn.

Lees meer
Dorpsherberg De Roskam

Dorpsherberg De Roskam

Dorpsherberg De Roskam bevindt zich is het oudste horecapand van Nunspeet. In 2018 en 2019 is het pand helemaal gerestaurerd en in ‘oude glorie’ hersteld. Ik heb diverse wanden, meubels en authentieke elementen opgeknapt en in oude staat hersteld. Ook heb ik verschillende schilderijen gemaakt, die in het gehele pand te bewonderen zijn.

Lees meer
Bakkerij Schuld

Bakkerij Schuld

Bakkerij Schuld is een bakkerswinkel en restaurant in Elburg, die ik heb geholpen met de vernieuwing van hun pand. Hierbij heb ik diverse elementen geschilderd en gerestaureerd.

Lees meer
Ribhouse texas Epe

Ribhouse texas Epe

Ribhouse Texas in Epe is uniek ingericht in Western sfeer. Ik kreeg de opdracht om oude kunstwerken en muren in ere te herstellen. Denk aan het opnieuw verven van de beelden, de wanden weer ‘oud’ laten lijken en het restaureren van de muurschilderingen.

Lees meer

Werkplaats

Nunspeet

Bel mij

06 22 25 27 26

Email mij

juliajiskoot@hotmail.com